Když jsou vyhazovači hudebních klubů kreténi

10.05.2015 14:04

 

     Vyhazovač je v dnešní době nezbytnou součástí velké většiny hudebních klubů. Bez někoho, kdo vybírá na danou párty vstupné a občas taky z klubu vyrazí příliš nalité a nepříjemné frajírky, není možné provozovat žádnou pořádnou hudební akci.
     Problém ale je, když je tím nepříjemným frajírkem právě někdo z vyhazovačů klubu. Nějaký takový nabušenec, který je až moc hrdý na své svaly a dává svou nadřazenost a důležitost všem návštěvníkům hudebního klubu každou chvíli najevo, dokáže člověku i dlouho očekávanou párty naprosto zbytečně znepříjemnit ještě dřív, než vůbec začne.
     Jsem si jistý, že tato práce dokáže být někdy až extrémně náročná, ale pro blaho diskotéky je nezbytné si i přesto zachovat profesionalitu a držet nervy na uzdě.
     Chtěl bych tímto článkem poděkovat všem rozumným vyhazovačům.
     Majitelům hudebních klubů bych rád poradil, aby si vybírali tento druh zaměstnanců nejen podle váhy svalové hmoty. Už mnohokrát jsem nenavštívil některé diskotéky kvůli špatným zkušenostem z minula s personálem klubu, i když kvalita hudby, osvětlení ap. byla suprová.

 

Naše sekce
online zábavy

Staň se fanouškem

naší stránky na FB!