O nadržených prasatech a frigidních pannách

01.04.2015 11:59

 

     I když je nadpis tohoto článku trochu drsnější, v žádném případě tím nechci nikoho urážet. Pokouším se jen o to, abyste se se mnou zamysleli nad klasickým konfliktem mezi dvěma tábory, který trvá od nepaměti a nejspíš bude trvat, dokud budeme my, lidé na světě. Těma dvěma tábory mám totiž na mysli konflikty mezi pohlavími.
     K napsání tohoto článku mě inspirovaly nedávné zkušenosti v jednom hudebním klubu v Brně, kdy jsem během chvilky narazil na dva příklady toho, že kluci a holky se v některých případech nemohou za žádnou cenu pochopit.
     Mluvím zde o typických neshodách při klučičích pokusech nabalit na diskotéce pěkné dívky. Pokusím se tyto konflikty popisovat nezaujatě a dívat se na problém očima obou táborů. Jsem ale zástupce mužského pohlaví, proto tuto stranu samozřejmě chápu lépe.
      Nemusím říkat, že my chlapi jsme v tomto světě lovci, od kterých se očekává, že to budeme právě my, kdo zahájí flirtík, pozve dívku k baru na drink, na taneční parket zatrsat apod. Jasně že to není samozřejmostí, ale velká většina holek (i když přijdou do klubu nebo hospody s tím, že uloví nějaké ty kocoury) očekávají, že jim žádné oslovování nemusí dělat starost. Kdybychom ale my hoši jen tak posedávali u baru a čekali na žádoucí kontakt, zřejmě bychom čekali hodně dlouho. Děvčata proto musejí počítat s tím, že když vyrazí na noční tah po barech a hudebních klubech, je tu možnost, že se je někdo pokusí sbalit a měly by to brát, jako nezbytnou součást tohoto druhu zábavy.
     Ano, i v takovém případě, že je dívka šťastně zadaná a vyrazí si do klubu na dámskou jízdu.  Kluk prostě na první pohled nepozná, jestli si o něm řeknete „kdyby měl aspoň koule a pozval mě k baru na drink“ nebo „ani se nepřibližuj, ty nadržený zmetku“. Ani v tom druhém případě ale není potřeba dotyčného při pokusu sbalit vás zesměšnit před celou diskotékou tak, jako jsem to viděl v tom Brněnském klubu. Možná jen hledal lásku. No a nebo měl prostě chuť na sex na záchodcích…i takový my chlapi jsme. Tak či tak takové oslovení u většiny chlapů vyžaduje neskutečnou dávku odvahy (a často i alkoholu) a pokud se chce klučina seznámit s dívkou, jinak, než to prostě zkoušet, to častokrát nejde. Zkuste to prosím děvčata pochopit a ty z vás, které v takových případech rády ponižujete kluky, kteří se vám dvoří, se nad tím zamyslete ještě víc.
      Na druhou stranu druhý případ, který jsem v klubu zahlédnul a který je na všech diskotékách taky dost častým jevem, by měl nutit k zamyšlení zase opačné pohlaví.
     Oplzle se vrhat na tanečním parketu na bezbranné dívky totiž taky nemůže být nic pěkného. Nemám nic proti tomu, když to kluk na holku na parketu zkusí klidně i opatrným dotykem, protože z reakce okamžitě pozná, jestli má pokračovat. Ale úchylné opakované osahávání a to i potom, co je jednoznačně odmítnut, je prostě hnus. Bohužel pro holky, není to v hudebních klubech nic výjimečného.
      My chlapi si musíme uvědomit, že je mnoho třeba zadaných holek, které o nějaké flirtíky zrovna příliš nestojí a zašli si na diskotéku jen zatancovat. Pokud nás taková holka slušně odmítne, není třeba danou krásku dotčeně urážet a nadávat jí do frigidní panny apod.
      Prostě…chovejme se k sobě slušně :)

 

Naše sekce
online zábavy

Staň se fanouškem

naší stránky na FB!